"OSVOJIĆE..." Nik Kirjos dao procenu sa koliko bi grend slemova Novak Đoković mogao u penziju

V. N.

16. 06. 2023. u 10:00

KOLIKO će grend slem titula osvojiti Novak Đoković do kraja karijere?

ОСВОЈИЋЕ... Ник Кирјос дао процену са колико би гренд слемова Новак Ђоковић могао у пензију

TANJUG/AP

Njegov "neprijatelj" doskora, a sada drugar Nik Kirjos smatra da bi cifra do koje će dogurati srpski teniser mogla da bude okruglo 30.

- Nadam se da će Đoković da završi karijeru sa 30 trofeja. Tako ću da ja izgledam bolje što sam izgubio od njega prošle godine u finalu Vimbldona - rekao je Australijanac, koji se ponovo našao na terenu posle dugo vremena.

Stigao je Kirjos i da se našali.

- Niko ne može da zaustavi Novaka na Vimbldonu. Ako ga ja ne zaustavim, niko ne može - naveo je australijski teniser, potom je nastavio u ozbiljnijem tonu. - Novak je postigao neverovatan uspeh, znam koliko mnogo radi i koliko mu sve to znači. Đoković bi već imao 25-26 titula da je igrao prošle godine na Australijan openu i Ju-Es openu. Veoma je gladan uspeha. Ljudi misle da će se zaustaviti, ali ovi uspesi će u njemu samo probuditi još veću motivaciju. Nadam se da će imati 28 do 30 grend slemova - istakao je Kirjos.

Za razliku od prošle sezone, Nik je imao dugu pauzu zbog povreda, a izgubio je na početku nadmetanja u Štutgarta od Kineza Vua. Ipak, optimističan je po pitanju nastupa na travi.

- Sezona na travi je za mene uvek najbolji deo godine. Ova je bila zaista teška, pošto se oporavljam od operacije kolena. Vraćam se na turnir gde sam u prošlosti odigrao nekoliko neverovatnih mečeva - podvlači Kirjos, koji bi do takmičenja u Londonu trebao da zaigra na Majorki i u Haleu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave