KAKAV ČOVEK! Evo šta je Novak Đoković uradio posle ceremonije, dobijanja trofeja Rolan Garosa i intervjua na terenu (FOTO)

Novosti online

11. 06. 2023. u 21:30

NOVAK Đoković je osvajanjem rekordne, 23. grend slem titule, na Rolan Garosu 2023. ušao u istoriju tenisa, onda je obavio ono što se mora odmah posle velikih poebda, a zatim - ono u čemu uživa u takvim trenucima.

КАКАВ ЧОВЕК! Ево шта је Новак Ђоковић урадио после церемоније, добијања трофеја Ролан Гароса и интервјуа на терену (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, iako nije počeo najbolje finale Rolan Garosa, Novak Đoković ga je rešio u svoju korist, a nakon toga je obavio one šampionske formalnosti koje mu, čini se, nikada nisu toliko prijale.

A i ne čudi, postao je najtrofejniji grend slem teniser, pa je uživao i prilikom onog zvaničnog dela, kada je primao pehar i fotografisao se s njim, a i onim "pratećim obaveznim aktivnostima", poput intervjua za TV stanicu koja je i bila vlasnik prava prenosa.

Zatim je došao onaj deo pariskog popodneva u kome je Novak posebno uživao:

Umesto da, ako što to rade mnogi šampioni "belog sporta", odmah posle ceremonije odjuri da se obrati novinarima, pa da slavi - Đoković je ostao na terenu "Filip Šatrije" bar još pet minuta.

Razlog?

Izlazio je u susret svojim brojnim navijačima, fotografišući se s njima i potpisujući autograme, a zajedničku fotografiju napravio je sa skupljačima loptica, ulepšavši i njima dan.

Kako je to sve bilo, pogledajte u foto-galeriji koja je pred vama:

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (1)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima