ONI SU MOJI ANĐELI: Novak Đoković se raznežio pričajući o svojoj deci

Stefan Đoković je "pripremao" tatu Novaka za meč u nedelju, i očigledno ga je dobro pripremio! Nole ističe da mu boravak s decom prija.

ОНИ СУ МОЈИ АНЂЕЛИ: Новак Ђоковић се разнежио причајући о својој деци

Foto: Tanjug/AP/Printskrin tviter/@livetennis

- Daju mi mnogo pozitivne energije i spokoja. To je najbitnije. Tip sam osobe koja se brzo uzbudi. Sva ta halabuka oko turnira i očekivanja, i želje i ciljevi, sve se to nekako skupi, i onda čovek oseća tenziju koja je s jedne strane pokretač i motivacioni faktor, ali s druge strane može da te ubaci u stanje anksioznosti i prevelike nervoze. Tanka je linija, može lako da se prebaci. A njihovo prisustvo mi daje mir, skreće mi misli s tenisa i daje balans i ravnotežu – istakao je Novak.

Ističe da je zahvalan zbog toga što su došli, na dva dana, jer u ponedeljak moraju da se vrate zbog škole.

- Ali, nadam se da će se vratiti u Pariz! Plan je da dođu za vikend, ako doguram do finala – otkrio je Nole i svoje, i njihove planove.

Stefan je, inače, insistirao da od ranih jutarnjih sati bude sa tatom.

- Išao je sa mnom svuda. Želeo je da prođe čitavu rutinu zagrevanja, i dok sam bio na stolu sa fizioteraputom, i u teretani sa kondicionim trenerom, i onda na tenisu, pa za vreme društvene igre koju igramo, pa za ručkom. Jako mi prija njihovo prisustvo, oni su moji anđeli – zaključio je Novak.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju