GDE JE ĐOKOVIĆ?! Srpski teniser se nije pojavio u zakazano vreme na treningu, umesto njega igrali Ivanišević i Gomes Erera!

TRAJALA je danas potraga za Novakom Đokovićem na Rolan Garosu. Imao je najbolji srpski teniser rezervisan termin za trening od 12 do 13 sati na sporednom kompleksu terena "Žan Buen", ali se nije pojavio u zakazno vreme.

ГДЕ ЈЕ ЂОКОВИЋ?! Српски тенисер се није појавио у заказано време на тренингу, уместо њега играли Иванишевић и  Гомес Ерера!

Foto: Goran Čvorović

Umesto Novaka, loptice su prebacivali dvojica njegovih trenera, Goran Ivanišević i Karlos Gomes Erera. Ivanišević bi uskoro trebalo da odigra i egezibicone mečeve.

Uzbune, što se Đokovića tiče, međutim, nema. Dešava se da igrači ponekad ne dođu i jednostavno odluče da preskoče trening posle velikih napora dan ranije, ili da iznajme neki drugi teren, daleko od Rolan Garosa i znatiželjnih očiju. Đokoviću je sinoć u posetu došla i porodica, pa je možda samo poželeo da provede kvalitetno vreme s njima.

Noć pre zakazanog treninga Novak je odigrao iscrpljujući meč 3. kola protiv Alehandra Davidoviča Fokine, s pobedom u tri seta, posle čak 3 sata i 36 minuta igre.

Protivnik će mu u osmini finala sutra biti Huan Pablo Variljas (88. na ATP) Peruanac koji je neočekivano u prethodnom kolu pobedio favorizovanog 13. nosioca Poljaka Huberta Hurkača, u pet setova, posle gotovo 4 sata igre.

Na konferenciji za medije posle pobede, Novak je delovao raspoloženo i spreman za nove izazove.

BONUS VIDEO: SRBIN I RUS U CENTRU PAŽNjE: Novak Đoković i Danil Medvedev zajedno na Rolan Garosu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)