OVO SE NIJE VIDELO U TV PRENOSU: Pogledajte sa koliko je ponosa Novak Đoković napisao - "Kosovo je srce Srbije, stop nasilju"

Novosti online

31. 05. 2023. u 11:25

Novak Đoković u sredu igra drugi meč na Rolan Garosu, a i dalje se govori o njegovom gestu sa prošlog meča kada je na kameri napisao poruku „Kosovo je srce Srbije, stop nasilju“.

ОВО СЕ НИЈЕ ВИДЕЛО У ТВ ПРЕНОСУ: Погледајте са колико је поноса Новак Ђоковић написао - Косово је срце Србије, стоп насиљу

Foto: Goran Čvorović

U TV prenosu se nije videlo šta je Novak napisao na kameri, jer TV prenos ide sa 10 sekundi zakašnjenja, da bi reditelji mogli da izaberu šta će pustiti, a šta ne, ukoliko im se nešto ne svidi. 

Jasno je da im se poruka nije svidela... Ipak, nisu uspeli da sakriju istinu i ono što je Novak napisao.

Mnogi zbog reditelja prenosa nisu mogli da vide momenat kada Novak piše poruku na kameri, ali su mnogi svetski mediji dobili agencijski snimak na kojem se vidi i taj momenat.

Ono što se do sada nije videlo jeste osmeh i ponos sa kojim je Novak ovo napisao. Veliko srce ima Đoković...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati