ALBANSKE KUKAVICE: Isplivao snimak - oni su uništili mural Novaku Đokoviću (VIDEO)

Novosti online

30. 05. 2023. u 10:25

Mural u Orahovcu, posvećen najboljem srpskom teniseru Novaku Đokoviću, uništen je tokom noći. A sada se pojavio i video kako albanske kukavice skrnave mural najvećeg svih vremena.

АЛБАНСКЕ КУКАВИЦЕ: Испливао снимак - они су уништили мурал Новаку Ђоковићу (ВИДЕО)

Printscreen

Dvojica huligana prilaze muralu Novaka Đokovića i uništavaju ga, a policija lažne države Kosovo ih još nije uhapsila, što je pokazatelj kako rade svoj posao. Još jedan incident bez epiloga.

Podsećanja radi, Đoković je, nakon jučerašnje pobede u prvom kolu Rolan Garosa, na kameri ispisao poruku: "Kosovo je srce Srbije - stop nasilju",

Stanovnici gornjeg dela Orahovca su jutros oko 6.00 zatekli uništen mural i sada se čeka dolazak policije.

Oslikavanje murala Đokovića u gornjem delu Orahovca je deo projekta "Boja u vazduhu" koji je realizovala organizacija "Amici di Decani", u saradnji sa umetnikom Deroksom, koji je početkom prošle godine, u mestima sa srpskim stanovništvom na Kosovu i Metohiji, oslikao murale po želji i dogovoru sa domaćinima.

Mural Đokovića, koji je bio oslikan na jednoj srpskoj kući preko puta crkve u Orahovcu, uništen je i početkom februara, kada je bio prefarban belom bojom.

Taj mural je oslikan u martu 2022. godine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!