RAFA, RAZOČARANA SAM: Oglasila se direktorka Rolan Garosa oko neigranja Nadala

Novosti online

18. 05. 2023. u 20:11

RAFAEL Nadal neće igrati na Rolan Garosu. On se danas zvanično obratio medijima tim povodom, a reagovala je direktorka turnira, Ameli Morezmo.

РАФА, РАЗОЧАРАНА САМ: Огласила се директорка Ролан Гароса око неиграња Надала

FOTO: AP/Tanjug

Nekadašnja grend slem šampionka je istakla žaljenje zbog toga i naglasila da se nada da će se ponovo u budućnosti sresti na pariskoj šljaci.

- Zaista sam razočarana zbog Rafaela Nadala, koji se povukao sa Rolan Garosa, njegovog omiljenog turnira. Razočarana sam i zbog navijača i njegovih fanova koji neće moći da prate svog omiljenog tenisera. Nedostajaće nam Rafa kojem je sudbina uskuo povezana sa Rolan Garosom gde je pobeđivao 14 puta. Sa njim sam u mislima, mogu samo da zamislim bol i tugu koju oseća zbog ove odluke. Srceparajuće je. NAdamo se da će se brzo oporaviti i vratiti na teniski teren. Nadamo se da ćemo ga videti naredne godine - rekla je Morezmo.

Nadal ne igra od Australijan opena. Propustio je turnire u Madridu, Barseloni, Rimu. Tada su se već pojavile sumnje da bi mogao da propusti Rolan Garos.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)