IVANIŠEVIĆ VIŠE NIJE MOGAO DA ĆUTI: Hrvat brutalno odgovorio Đokoviću (VIDEO)

Novosti online

18. 05. 2023. u 06:41

NOVAK Đoković je razočarao u Rimu, ali moramo biti realni i priznati da je Srbin u poznim teniskim godinama i, kako kaže, samo ga zanimaju grend slemovi.

ИВАНИШЕВИЋ ВИШЕ НИЈЕ МОГАО ДА ЋУТИ: Хрват брутално одговорио Ђоковићу (ВИДЕО)

FOTO: TennisTV

Sigurno će Nole biti bolji na Rolan Garosu, što je nagovestio na konferenciji za medije posle poraza od Holgara Runea u "Večnom gradu". Igra na tri dobijena seta je moja teritorija, spremite se za najboljeg Đokovića, poslao je Srbin poruku između redova celom svetu.

A na terenu juče u Rimu - haos. Rune je počistio Novaka u prvom i trećem setu koji se više žalio na povredu i "napadao" svoj boks nego što je igrao tenis.

Đoković je u nekoliko navrata vikao na svoj tim, prebacivao im je da mu ne trebaju, da celog života sam traži igru, a u jednom trenutku obratio se svima njima sledećim rečima:

"Koučing ovakav, ovakav koučing... Ovakav!", urlao je Novak pokazujući nulu svim svojim ljudima u boksu: "Svi!", povikao je on, pa nastavio: "Konfuzija... Stalno, svi ste u konfuziji, svi!

Glavni trener Srbina, Hrvat Goran Ivanišević je momentalno odgovorio Novaku: "Koji ti je k**ac? Igraj, igraj, igraj, makni se od lopte...", vikao je sa tribine hrvatski stručnjak.

Ni tu se nije završilo njihovo prepucavanje, nastavio je Nole da gunđa, ali i to je deo sporta, tenis i pripreme da se osvoji Rolan Garos, bar tako se nadamo svi u Srbiji i Đokovićevi navijači.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri