''SVE ZAVISI OD MENE'' Zverev siguran u svoj povratak u sam vrh svetskog tenisa

Novosti online

27. 04. 2023. u 12:16

Nemački teniser Aleksandar Zverev izjavio je danas da veruje da može ponovo da bude konkurentan najboljim igračima sveta.

СВЕ ЗАВИСИ ОД МЕНЕ Зверев сигуран у свој повратак у сам врх светског тениса

FOTO: EPA

Zverev je propustio veći deo prošle sezone pošto se povredio na meču polufinala Rolan Garosa protiv Rafaela Nadala. Nemac je trenutno 16. na ATP listi, a ove sezone ima skor od 10 pobeda i 11 poraza.

- Znam kakav sam bio igrač i koliko mogu. Znam da će mi trebati vremena i sve zavisi od mene. I, naravno, najbitnije je da ostanem zdrav - rekao je Zverev novinarima u Madridu, prenose španski mediji.

Zverev će u drugom kolu mastersa u Madridu igrati protiv Španca Roberta Karbaljesa Baene. Nemac je prošle godine u finalu turnira u Madridu izgubio od Karlosa Alkaraza.

- U nekim nedeljama osećam da sam veoma blizu i da mogu do trofeja. Onda na nekim drugim, gde sam imao manjih problema s povredama, opet mislim da sam daleko. Moram da ostanem fokusiran i da verujem u sebe, dolaze bolji dani. U to sam siguran - istakao je Zverev.

BONUS VIDEO: MADRID U CRNO-BELOM: "Grobari" u velikom broju došli da bodre Partizan u Top 8 Evrolige

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)