ĐOKOVIĆ IH NATERAO NA OVAJ POTEZ: Rolan Garos menja pravilo zbog Novaka i Nadala

Novosti online

24. 04. 2023. u 06:46

KADA nešto kažu Novak Đoković i Rafael Nadal , to je "sveto ime". Dva najveća imena u svetu tenisa su se žalili na jedno pravilo tokom prethodnog Rolan Garosa i organizatori su se odlučili na promene.

ЂОКОВИЋ ИХ НАТЕРАО НА ОВАЈ ПОТЕЗ: Ролан Гарос мења правило због Новака и Надала

FOTO: AP

Naime, ovogodišnje takmičenje u Bulonjskoj šumi zvanično će biti održano od 28. maja od 11. juna, a organizatori drugog grend slema u sezoni objavili su određenu promenu kada je u pitanju ovaj turnir.

Promena koja se tiče pravila vezano za noćnu sesiju koja je prethodne godine izazvala velike kontroverze, kad su se Novak Đoković i Rafael Nadal žalili zbog odluke da ona počinje u 20.45 časova, pre svega zbog činjenice da su svoj četvrtfinalni meč završili u 1.15 časova posle ponoći.

Ovoga puta, noćna sesija će početi u 20.30 časova, uz određeni dodatak koji se tiče šoutajma, odnosno odluka da se uvede priredba sa muzikom i zabavom koja će krenuti u 20.00 časova.

U 2023. godini, tvrde iz Rolan Garosa, gledaćemo 11 mečeva u noćnom terminu. Godinu dana ranije bilo ih je 10, uz samo jedan koji je održan u ženskoj konkurenciji.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije