ĐOKOVIĆ ODUŠEVIO DUBAI: Novak i mali ruski šampion zaplesali fudbal na pesku (VIDEO)

Novosti online

26. 02. 2023. u 15:21

NOVAK Đoković je saznao rivala u prvom kolu Dubaija. On će odmeriti snage sa Čahom Tomasom Mahačem, a poznato je da oni neće na terenu biti u ponedeljak. Dok čeka da krene u pohod na novi trofej srpski as vreme provodi na plaži, igrajući fudbal na pesku.

ЂОКОВИЋ ОДУШЕВИО ДУБАИ: Новак и мали руски шампион заплесали фудбал на песку (ВИДЕО)

FOTO: Photojoiner/Printskrin

Novak je u Ujedninjene Arapske Emirate stigao u čevrtak, vredno trenira svaki dan, a slobodno vreme koristi da se što bolje odmori i opusti.

Naš teniser je uhvaćen na jednoj plaži, kako igra fudbal sa decom, a snimak koji je nastao tom prilikom oduševio je mnoge ljude širom sveta.

Novak i još nekoliko odraslih su se zabavili sa gomilom dečaka, a video je na Instagramu ponosno podelio Timur Gordejev, dečak iz Rusije koji je već osvojio brojne medalje i bio šampion Evrope u mlađim uzrastima a u UAE se takmiči u kategoriji do 14 godina.

 

ATP DUBAI - RASPORED SRBA

Srpski as i trenutno 120. igrač sveta će prvi međusobni meč odigrati u utorak. Tačan termin će biti poznat sutra.

Novak je na turnir iz serije 500 u Dubaiju došao sa serijom od 12 vezanih pobeda (osvojio trofej u Adelejdu i Australijan openu).

Srbija će ipak imati za koga da navija u ponedeljak. Filip Krajinović se u prvom kolu sastaje sa Rusom Andrejom Rubljevim koji brani titulu. Njihov duel je treći na centralnom terenu i neće početi pre 16 časova po našem vremenu.

Podsetimo, Đoković je prošle godine ispao u četvrtfinalu od Čeha Jiržija Veselog sa 6:4, 7:6(4).

BONUS VIDEO: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO: Sa ovih 5 stvari biće nedostižan za sve

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!