SRBIJA JE OVO SA NESTRPLJENJEM ČEKALA: Novak Đoković najavio vanredno obraćanje, otkriće sve o povredi u Australiji i kako dalje

Novosti online

21. 02. 2023. u 13:00

Srpski teniser Novak Đoković obratiće se u sredu na konferenciji za medije na Dorćolu.

СРБИЈА ЈЕ ОВО СА НЕСТРПЉЕЊЕМ ЧЕКАЛА: Новак Ђоковић најавио ванредно обраћање, откриће све о повреди у Аустралији и како даље

FOTO: Tanjug/AP

Dugo se očekivalo da Đoković govori za srpske medije posle svega što mu se desilo na Australijan openu, a zvanična konferencija zakazana je za 13 časova u njegovom teniskom centru uoči treninga.

Kao što je poznato, Novak Đoković je tokom Australijan opena više puta optužen da je lažirao povredu i da je na taj način pridobio "simpatije" protivnika, a još tada je Srbin objavio da će sve objaviti na konferenciji za medije. Istakao je da će možda pokazati i snimke sa skenera koji pokazuju koliko je ozbiljna bila povreda zadnje lože, a već je direktor grend slema Krejg Tajli otkrio da je u pitanju bila ruptura od tri centimetra.

Podsetimo, Novak Đoković bi sledeće nedelje trebalo da učestvuje na turniru u Dubaiju, dok je još neizvesno da li će putovati na turneju u SAD gde se igraju mastersi u Indijan Velsu i Majamiju.

Podneo je dokumentaciju za turnir, ali sve zavisi od dozvole tamošnjih vlasti. I dalje nije dozvoljen ulazak osobama koje nemaju američko državljanstvo i nisu vakcinisane protiv koronavirusa, a ta zabrana trebalo bi da prestane da važi sredinom aprila, dakle posle pomenutih turnira.

BONUS VIDEO - Ovako je Srđan Đoković proslavio Novakovu titulu u Melburnu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)