IVANIŠEVIĆ KONAČNO OTKRIO ISTINU: Evo šta kaže o "nepristojnom" ponašanju Novaka Đokovića

Novosti online

31. 01. 2023. u 08:38

NOVAK ĐOKOVIĆ još jednom je pokorio Australiju i impresivnim izdanjem, koje je krunisano pobedom protiv Stefanosa Cicipasa, dokopao se 22. grend slem titule. Sve je prštalo od emocija u Melburnu, pa je Nole tako pod ogromnim nabojem ušao u jednom momentu u raspravu sa svojim trenerom - Goranom Ivaniševićem.

ИВАНИШЕВИЋ КОНАЧНО ОТКРИО ИСТИНУ: Ево шта каже о непристојном понашању Новака Ђоковића

FOTO: Tanjug/AP

Posle meča Novak je prvo Ivaniševiću poleteo u zagrljaj, ali i pored toga Hrvati željni senzacije napali su Srbina. Međutim, sam Goran je zapušio usta kritičarima. Na pitanje novinara koje je glasilo: 

- On se uvek izvinjava nakon mečeva i govori kako je težak za saradnju. Je li to istina i na šta on misli time? Imate li kakvih anegdota? - glasilo je pitanje.

Ivanišević se našalio rekavši da bi o tome mogao da priča 10 dana, a onda naglasio da mu to ne smeta.

- Pričali smo o tome toliko puta, ne smeta mi, rekao sam mu da mi može reći šta god želi... Ali, mora da pobedi, inače imamo problem. Tako da, dok pobeđuje, dobro je - rekao je Goran.

Dodao je i da uprkos prošloj godini koja nije bila laka, Đoković je ostao isti.

- Kad ste trener, ako ste fudbalski trener, trener Real Madrida, morate biti pod pritiskom. Izgubiš meč ili dva, otpušten si, znate... U njegovom teniskom životu je lepo biti u finalu, ali na kraju morate pobediti. Samo se grend slem računa, samo rekord, ali je dobar izazov i već sam se navikao. Četiri godine sam tu u timu i okej je, navikao sam se - zaključio je na kraju trener srpskog tenisera.

BONUS VIDEO: OD PRVE DO DESETE TITULE: Sva Novakova pobednička finala Australijan opena

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (5)

DAN BEZ KUPOVINE: Da li ste spremni da se na 24 časa oslobodite potrošačke logike?