Novak Đoković nastavio je da dominira teniskim svetom.

Nemoj

30.01.2023. 09:07

Navratiš u BG i Srbiju samo radi samoreklame i ako imaš neke koristi od toga. Uzmi državljanstvo Monaka i igraj za sebe pod njihovom zastavom.Nemoj da brukaš Srbiju sa tim plakanjem i patetikom.Pobedničke vojske i pobednici nisu, niti će plakati! Izgleda da je imao teško detinjstvo, a pubertet je preskočio.Jel služio vojsku, ili je bio pod maminom suknjom?

Brateee

30.01.2023. 09:39

Bog te sami poslao veliki Novače...Jedan si Jedini i naj bolji svih vremena ! Ostani to sto jesi ! Svako dobro svim Đokovicima i ako Bogda da i TREĆE Ti zaplače uskoro ..Zivjeli !!!!

Mama

30.01.2023. 09:41

Da! Ti si nas ponos, nas ideal borca i izdrzljivosti, vere i ljubavi! Ti si sve sto bismo svi zeleli da budemo. Samo ostani to sto jesi za uvek. SRECNO I HVALA!

Konačno

30.01.2023. 09:47

Smo saznali.Alo, doping kontrola pre utakmice? Tokom utakmice, ili posle bi trebala biti ta kontrola i da se uzimaju uzorci svih pića, čokolada, voća, koje koriste svi takmičari.Ne mora pred kamerama, ali da je komisija, glavne sudije i svi takmičari da prisustvuju, jer onda ne bi postojala mogućnost "nameštanja" i podmićivanja.Prodaja utakmica je posebna priča. Ivan Lendl je prvi rekao, da linijske sudije lažu! Zašto nema oko sokolovo (hawk eyes)Hok Aj, na svim turnirima, ili npr čuveni VAR? Ovde, kao i u svim sportovima se vrte i peru velike pare, naročito od reklama, sponzora, organizatora, kladionica širom sveta. Sve navedeno je samo vrh ledenog brega.