ZBOG OVOGA JE BERETINI ISPAO SA AUSTRALIJAN OPENA: Meč lopta za Italijana, a onda - neverovatan promašaj (VIDEO)

Novosti online

17. 01. 2023. u 18:55

DUEL Mateo Beretini - Endi Mari bio je jedan od derbija 1. kola Australijan opena. Iskusni Britanac je uspeo posle velike borbe da se plasira u narednu rundu, ali sve je moglo da bude drugačije da Italijan nije pogrešio iz neverovatne situacije.

ЗБОГ ОВОГА ЈЕ БЕРЕТИНИ ИСПАО СА АУСТРАЛИЈАН ОПЕНА: Меч лопта за Италијана, а онда - невероватан промашај (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Naime, u petom setu pri rezultatu 5:4 i na meč lopti za 14. igrača sveta usledio je promašaj kakav se ne viđa ni od znatno slabijih tenisera od momka iz Rima.

Beretini je odlično izgradio poen, Mari je krenuo u jednu stranu, a Mateo je lopticu želeo da pošalje u nebranjeni deo terena, ali je iz idealne pozicije pogodio mrežu.

Taj iznenadni i neočekivani poklon je prihvatio 66. na ATP listi i slavio je u taj-brejku petog seta i plasirao se u drugo kolo.

Petostruki finalista Australijan opena će u narednoj rundi igrati protiv pobednika meča Tanasi Kokinakis - Fabio Fonjini.

BONUS VIDEO: NEPOZNATI AUSTRALIJAN OPEN: Ovo možda niste znali o poznatom teniskom turniru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna