ĐOKOVIĆ IMAO "ZAHTEV" ZA ORGANIZATORE: Novak ovo nije video 15 godina

Novosti online

17. 01. 2023. u 14:52 >> 14:55

NOVAK Đoković plasirao se u drugo kolo Australijan opena pobedom nad Robertom Karbaljasom Baenom, a nakon meča oduševio je publiku na Rod Lejver areni.

ЂОКОВИЋ ИМАО ЗАХТЕВ ЗА ОРГАНИЗАТОРЕ: Новак ово није видео 15 година

Tanjug/AP

Nakon meča Đoković je istakao oduševljenje publikom kojoj je zahvalio što su ostali do kasno na terenu.

- Osećam se srećno što sam se vratio na teren gde sam ostvario najveće uspehe u svojoj karijeri. Koji ima posebno mesto u mom životu. Hvala za podršku, baš je cenim - rekao je Đoković.

Srbin je posle imao "zahtev" za organizatore, on je istakao da ne bi imao ništa protiv da sve mečeve igra na Rod Lejver areni u noćnom terminu, što je izazvalo dodatne ovacije navijača.

Tanjug/AP

- Što više pobeđuješ osećaš se samouverenije. To je jedan od razloga što sam pobedio mnogo mečeva. Lepo bi bilo da uvek igram na Rod Lejver areni u večernjoj sesiji.

Nakon toga govorio je o trećem setu. Pohvalivši današnjeg rivala.

- Zadovoljan sam kako sam igrao u trećem setu. Nisam mu dao šansu da se vrati. Dobro sam igrao sa osnovne linije. On je sjajan momak, mnogo trenira, prvi put je igrao na Rod Lejver areni i zaslužuje veliki aplauz, zaključio je Đoković.

Novak se na kraju obratio svojoj loži, posebno svojim roditeljima, koji nisu bili u Australiji punih 15 godina. 

- Želim samo da kažem da volim moje roditelje i mog brata, posle 15 godina opet su ovde, prvi put su bili ovde 2008. nadam se da će mi doneti sreću kao i tada - rekao je Đoković, dok je kamera prikazivala Srđana i Dijanu, koji su sa osmehom i uz aplauze propratili govor svog sina.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!