NEOČEKIVANI KRAJ ZA SRBINA NA AUSTRALIJAN OPENU! Kecmanović "razbijen" od kvalifikanta!

Novosti online

17. 01. 2023. u 08:07

MIOMIR Kecmanović nije se dugo zadržao u Melburnu. Srbin je u prvom kolu Australijan opena poražen od kvalifikanta Čileanca Nikolasa Jarija 6:3, 6:4, 7:6 (7:3).

НЕОЧЕКИВАНИ КРАЈ ЗА СРБИНА НА АУСТРАЛИЈАН ОПЕНУ! Кецмановић разбијен од квалификанта!

FOTO: Tanjug/AP

Čileanac je stigao do dve brejk lopte u drugom gemu, prvu realizovao i tako rešio prvi set. Brejk je lako potvrdio, stigao do 3:0 i onda rutinski priveo set kraju za vođstvo od 1:0.

Slično se razvijao i drugi set, samo što je sada prvi servirao Kecmanović, a 154. igrač sveta mu je odmah oduzeo servis. Ponovo je bio siguran Jari na svoj početni udarac i stigao je do ogromnih 2:0.

U trećem setu meč je prekinut zbog vrućine pri rezultatu 3:3. Nije bilo brejka, a nije ga bilo ni dva sata kasnije kada su se igrači vratili na teren. Ušlo se u taj-brejk u kojem je Jari od početka vodio i došao do maksimalne pobede nad 26. nosiocem.

BONUS VIDEO: PEČAT NAJBOLjEG: Koje rekorde juri Novak Đoković

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!