SRPSKA STRAST! Novak Đoković živi za trenutke, a ne za titule: Pogledajte sa koliko emocije je Nole proslavio trijumf u Torinu (VIDEO)

Novosti online

18. 11. 2022. u 17:47

NOVAK Đoković ponovo se poput "feniksa" izdigao iz "pepela" i načinio još jednu herojsku pobedu. Pred Srbinom reket je položio Danil Medvedev, a iako meč nije imao rezultatski značaj za Noleta način na koji je on proslavio pobedu i stigao do nje govori o tome da Đoković igra iz inspiracije, da živi za trenutak, a ne za titule i plasmane.

СРПСКА СТРАСТ! Новак Ђоковић живи за тренутке, а не за титуле: Погледајте са колико емоције је Ноле прославио тријумф у Торину (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Nakon tri sata i 11 minuta lavovske borbe srpski as je osvojio poslednji poen, a onda u svom prepoznatljivom stilu izbacio sva osećanja iz sebe i zagremeo na centru teniskog zdanja u Torinu.

Naravno, ubrzo je Nole stao sa slavljem iz poštovanja prema protivniku i svom ruskom prijatelju, Danilu Medvedevu. Prišao mu i srdačno ga pozdravio, dok su mu tribine aplaudirale.

Podsetimo, Novak Đoković je i pre ovog meča obezbedio plsmana u polufinale završnog turnira, a poznato je i ko ga tamo čeka. 

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO-SNIMCI

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča. 

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke i upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek-dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!