DEBAKL! Potop Srpkinja, elita nam je miljama daleko

Novosti online

12. 11. 2022. u 09:03

Ženska teniska reprezentacija Srbije u San Luis Potosiju protiv Meksika igra baraž za kvalifikacije za Svetsku grupu Bili Džin King Kupa (nekadašnji Fed kup). Tokom prvog dana izgubile su oba meča i sada su male šanse za prolaz.

ДЕБАКЛ! Потоп Српкиња, елита нам је миљама далеко

FOTO: M. Vukadinović

Olga Danilović, naša prva igračica je razočarala u uvodnom duelu. Njena rivalka je bila 350. igračica sveta Renata Zarazua koja je u neizvesnom meču slavila protiv 150. igračice sveta iz Srbije sa 7:6 (10:8), 6:4. 

Odmah posle Danilovićeve svoj meč odigrala je najmlađa u našem timu, Lola Radivojević, koja je uspela da povede, ali onda je njena iskusnija rivalka, inače prvi reket meksičkog tima, Marsela Zakarijas, 196. na planeti preokrenula i slavila sa 5:7, 6:3, 6:2. 

Sada Srbija mora da pobedi u sva tri preostala meča što je vrlo teško, ali ne i nemoguće. 

Ove večeri na teren će prvo prvi reketi - Zakarijas i Danilovićeva, potom sledi susret Zarazua - Radivojević, a zatim i dubl za koji su na žrebu najavljeni sledeći timovi: Olmoš, Zakarijas – Danilović, Stevanović.

Selektori imaju pravo izmene igračica do sat vremena pred duel. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)