"NE ZNAM DA LI SMEM TO DA KAŽEM": Vrela Italijanka stavila Novaka Đokovića u pat poziciju

Novosti online

11. 11. 2022. u 08:09

Novak Đoković je žreban u vrlo tešku "crvenu grupu" za Završni turnir u Torinu.

НЕ ЗНАМ ДА ЛИ СМЕМ ТО ДА КАЖЕМ: Врела Италијанка ставила Новака Ђоковића у пат позицију

Foto: Printskrin

Očekuju ga mečevi sa "pravoslavnom braćom" Cicipasom, Rubljovom i Medvedevom, a dobio je i podršku srpskih fudbalera koji nastupaju za lokalni FK Torino.

Na ceremoniji predstavljanja osmorice učesnika ATP finala, Novak je pokazao zavidno znanje italijanskog i za razliku od kolega pričao je sa voditeljkom Melisom na njenom maternjem jeziku i oduševio je sve.

- Veliko mi je zadovoljstvo što igram ovde, uvek uživam kada igram u Italiji. Kada pričam na italijanskom verujem da se to više sviđa ljudima ovde. Ovo je jedan od najvećih turnira u našem sportu, učestvuju najbolji igrači na planeti. U isto vreme je i odgovornost da se pripremiš što bolje i da dovedeš telo u najbolje stanje za kraj godine. Prošli put sam izgubio u polufinalu, voleo bih da napravim korak dalje ove godine - izgovorio je Novak.

Doduše, dobio je i jedno pitanje na koje nije smeo da odgovori.

Lepa Melisa ga je pitala o njegovom navijačkom opredeljenju, odnosno o tome što navija za FK Milan.

- Ti si navijač Milana, zar ne?

- Ne znam da li smem to da kažem ovde sada, hajde da nastavimo dalje - sa osmehom je rekao Novak dok su se svi ostali smejali.

Torino je dom najpopularnijeg italijanskog kluba Juventusa, velikog rivala Milana, mada u samom gradu možda i više navijača ima Torino, a glavna armija Juvea je širom Italije.

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča. 

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke i upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek-dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)