NOVAK ĐOKOVIĆ ĆE TEK IMATI PAKLENO TEŽAK ZADATAK: Čovek koji mu je naneo jedan od najbolnijih poraza karijere je najavio veliki povratak

Novosti online

10. 11. 2022. u 17:28

NOVAK Đoković trenutno je osmi teniser sveta, a početkom godine imaće još teži zadatak i još veću konkurenciju za sam vrh "belog sporta".

НОВАК ЂОКОВИЋ ЋЕ ТЕК ИМАТИ ПАКЛЕНО ТЕЖАК ЗАДАТАК: Човек који му је нанео један од најболнијих пораза каријере је најавио велики повратак

FOTO: AP/Tanjug

Nemački teniser Aleksandar Zverev, koji se povredio u polufinalu Rolan Garosa u meču protiv Rafaela Nadala, vratiće se u decembru na terene i biće spreman za početak naredne sezone.

FOTO: AP/Thibault Camus

Podsetimo, pri rezultatu 1:0 u setovima za Nadala i 6:6 u drugom setu, baš kada se očekivao teniski triler Aleksandar Zverev doživeo je stravičnu povredu zbog koje je morao da preda meč.

U tom trenutku treći reket sveta je izvrnuo zglob na pariskoj šljaci, srušio se uz bolnu grimasu, dok su terenom odzvanjali njegovi glasni krici. Zverev je sa velelepnog stadiona "Filip Šatrije" iznet u kolicima uz gromoglasne aplauze publike. 

FOTO: EPA

Brat teniser koji brani boje Nemačke sada je i defintivno najavio veliki povratak Aleksandra na terene. 

- Potrebno mu je nekoliko mečeva pre nove sezone. Igraće na nekoliko egzibicionih turnira - rekao je za "Eurosport" Miša Zverev, stariji od braće Zverev.

Povratak Aleksandra Zvereva na teren će dodatno uticati na nameru Novaka Đokovića da se usled svih političkih upliva vrati na sam vrh.

FOTO: EPA

Nemac mu je u poslednje vreme bio jedan od najtežih rivala, a sigurno da je upravo on naneo jedan od najblonijih poraza u karijeri srpskog asa. Bilo je to na Olimpijskim igrama u Tokiju, kada se Zverev "vratio iz mrtvih" i sprečio Noleta da se domogne željenog finala.

Na sve to treba dodati i stare konkurente poput Nadala, Cicicpasa i Medvedeva, ali i predstavnike novog teniskog talasa - Alkaraza, Ruda, Sinera, Ože-Alijasima.

Sigurno da Novaka naredne sezone čeka "pakao" na velikim teniskim turnirima.

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča. 

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

 

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke i upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek-dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

BONUS  - Najaktuelniji video snimci

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)