"NE ZNAM DA LI ĆE ĐOKOVIĆ OPET BITI PRVI": Bivši nemački teniser ne veruje u srpkog tenisera

Novosti online

04. 10. 2022. u 18:32

NOVAK Đoković je trenutno sedmi igrač sveta. Daleko je od prve pozicije, a bivši nemački teniser Miša Zverev smatra da se Srbin više neće vraćati na lidersko mesto.

НЕ ЗНАМ ДА ЛИ ЋЕ ЂОКОВИЋ ОПЕТ БИТИ ПРВИ: Бивши немачки тенисер не верује у српког тенисера

FOTO: Tanjug/AP

Nole je ove sezone propustio dva grend slema - Australijan open i Ju-Es open, dok je Vimbldon osvojio, ali nije dobio nijedan bod. Sve to je uticalo da doživi pad na ATP listi.

- Kako Novak izgleda, može da igra još tri ili četiri godine. Godine su samo broj, ako radite sve kako treba na terenu i van njega kao Novak. Ali ne znam da li će ponovo biti broj jedan. Veliko je pitanje da li će igrati i na Australijan openu? - naglasio je Zverev i dodao:

- Ako sve krene po zlu i kasnije tokom godine ponovo ne bude bodova na Vimbldonu, potencijalno će ostati kratak za 4.000 bodova - zaključio je teniski stručni konsultant.

Podsetimo, Đoković je prošle nedelje u Tel Avivu osvojio treću titulu u sezoni, a 89 u karijeri. Od stura počinje učešće na turniru iz serije 500 u Astani.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (3)

KLIMATSKE PROMENE I OTAPANJE LEDNIKA: Kako spasti skijališta od nestanka