DIJANA I JELENA NISU U DOBRIM ODNOSIMA? Novak između majke i supruge: Đoković fotografijom demantovao sve i pokazao ko su njegove kraljice

Novosti online

18. 07. 2022. u 11:51

NOVAK Đoković trenutno uživa u čarima Kotora, dok iščekuje vesti iz SAD u nadi da će dobiti pomilovanje američkog političkog vrha i zaigrati na tamošnjem kontinentu.

ДИЈАНА И ЈЕЛЕНА НИСУ У ДОБРИМ ОДНОСИМА? Новак између мајке и супруге: Ђоковић фотографијом демантовао све и показао ко су његове краљице

Foto: N. Paraušić

Uprkos medijskoj hajci koja se na Zapadu vodi protiv njega, "kralj belog sporta" uživa u svakom trenutku koji provodi sa dragim osobama, o čemu svedoče i kadrovi koji neprestano stižu sa primorja. 

Podsetimo, Đoković je "ukrao šou" Dinu Merlinu, a bio je i specijalan gost crnogorskih navijača, koji su ga pozvali i da uveliča proslavu stogodišnjice osnivanja klubova VPK Primorac i FK Bokelj

Juče je sa Simonom Karićem, sinom biznismena Jugoslava Karića, pokazao kakav je majstor i na vodi, vozeći kajak.

Nakon što je završio sa uživanjem u vodenim sportovima, srpski as podelio je jednu zanimljivu fotografiju na društvenim mrežama, koja je uslikana dan ranije, na pomenutom koncertu Dina Merlina.

FOTO: Printskrin/Tviter/NDjokofan

U prisustvu srpskog asa tada su bile majka Dijana Đoković i supruga Jelena Đoković. 

Nole je, naime, uz sliku na kojoj grli svoju izabranicu i ženu koja ga je rodila stavio "emodžije" koji simbolizuju kraljice, te još jednom pokazao da su one, uz ćerku Taru, najvažnije ženske osobe u njegovom životu, koje neizmerno voli i poštuje.

Iako se u prošlosti dosta pričalo kako njih dve nisu u dobrim odnosima, srpski teniser ih je krunisao i fotografijom demantovao sve "pogane jezike". 

FOTO: Printscreen/djokernole

 

Dan posle koncerta, Jelena i Novak su sa decom uživali u aktivnostima na plaži, a teniser je sina Stefana i ćerku Taru učio da plivaju i rone.

BONUS VIDEO: Đoković otvara terene u Visokom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije