"ĐOKOVIĆ JE LAŽOV I MRZI ŽENE"! Holivudska glumica oplela po Novaku: Britanka se služi lažima kako bi ukaljala reputaciju srpskog tenisera

V.M.P.

15. 07. 2022. u 08:02

NOVAK Đoković polarizovao je planetu, a gotovo iz sata u sat medijske ličnosti oglašavaju se kako bi dale sud o sportskom i mentalnom fenomenu današnjice.

ЂОКОВИЋ ЈЕ ЛАЖОВ И МРЗИ ЖЕНЕ! Холивудска глумица оплела по Новаку: Британка се служи лажима како би укаљала репутацију српског тенисера

FOTO: Tanjug/AP

U moru sramnih izjava "novakomrzaca" izdvaja se oglašnjavanje holivudske glumice Mini Drajver, koja je transparentno pokazala koliki nivo animoziteta gaji prema srpskom teniseru.

Ona je još pre finala na ostrvskoj travi između Đokovića i Nika Kirjosa izjavila da "sve žene treba da bojkotuju Vimbldon", a razlog tome je, prema njenim rečima, način na koji se teniseri odnose prema ženama. 

Očigledno je da gospođa Drajver površno prati događanja iz sveta tenisa, ali je isto tako očigledno da je njome lako manipulisati jer se dobro "prima" na tabloidne informacije koje kruže društvenim mrežama. 

FOTO: Printskrin/Instagram/Minnie Driver

Uzimajući u obzir njene godine, obrazovanje, karijeru, branšu iz koje dolazi, trebalo bi dobro da zna da pre nego što nekome nalepi bilo kakvu etiketu, mora dobro da stoji iza istinitosti reči koje izgovara.

Upravo je Noletov rival sa velikog vimbldonskog finala optužen za zlostavljanje bivše devojke.

Kontroverznom Australijancu preti potencijalna zatvorska kazna od dve godine.

FOTO: Tanjug/AP

A što se Novaka tiče, glumica koja poseduje američki i britanski pasoš poverovala je u loše interpretiranu izjavu našeg tenisera od pre nekoliko godina. 

Tada je dokazano da je novinar iz konteksta izvukao Đokovićevo izlaganje o nagradnom fondu za žene, pogrešno predstavivši celoj planeti da on smatra da bi muškarci trebalo da zarađuju više od žena. 

Na kraju je došlo do pravilnog tumačenja reči "ikone belog sporta", ali izgleda da su neki poput Drajverove već stvorili određene stereotipe, koji su išli u prilog tome da se Srbin predstavi u negativnom svetlu.

- Đoković ima najgoru istoriju omalovažavanja žena i ženskog tenisa. To je dobro dokumentovano. I to čak i pre nego što je počeo da rizikuje živote dece u Australiji nevakcinisan iako je znao da ima kovid - napisala je Amerikanka koja se nije zaustavila, a onda je u narednom tvitu optužila Srbina za mizoginiju (mržnju prema ženama):

- Zaista se osećam kao da ovaj meč pokazuje gde je svet - dva muškarca, čije loše ponašanje i laži su doveli do toga da im to na kraju donese nagradu.

I ni tu se nije zaustavila, usledio je novi tvit, kao odgovor jednom korisniku koji je pokušao da joj objasni da greši u vezi sa Novakom:

- Nikako! Njegova mizoginija i laganje o kovidu na Australijen openu su dobro dokumentovani.

Sudeći po komentarima velike većine na društvenoj mreži Tviter, izvesna gospođa poželeće da nikada zapravo i nije izjavila ove sramotne reči.

Naišla je na veliku osudu, a zaključak većine bio je da ne treba više "da truje" one koji slabo prate tenis i sport uopšteno.

BONUS VIDEO: PORUKA ZA NOVAKA: Na kuli Beograd ispisuju se reči podrške

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave