RTS OVO NIJE PUSTIO U PRENOSU: Evo ko je posetio Novaka Đokovića pred sam početak finala Vimbldona (VIDEO)

Novosti online

13. 07. 2022. u 15:22

NOVAK Đoković i Nik Kirjos su odigrali sjajno finale Vimbldona 2022, a sada je široj javnosti postalo poznato i nešto što mnogi gledaoci TV prenosa u Srbiji nisu mogli da vide.

РТС ОВО НИЈЕ ПУСТИО У ПРЕНОСУ: Ево ко је посетио Новака Ђоковића пред сам почетак финала Вимблдона (ВИДЕО)

Screenshot / ESPN

Podsetimo, Novak Đoković je u finalu Vimbldona pobedio Nika Kirjosa, a taj meč za grend slem titulu je, kada se o gledaocima Radio-televizije Srbije radi, počeo da se prenosi kada su akteri krenuli da prolaze kroz hodnike glavne zgrade "Sveengleskog kluba" i izlaze na teren. Prosto, javni medijski servis je do tog trenutka imao uobičajeni program iz studija, ali...

Dok je taj program trajao, nešto vrlo važno se dešavalo u Londonu.

Naime, kada je Nole obavio završne pripremne radnje za finale i kada je trebalo da se uputi ka svlačionici (a potom da zajedno s Australijancem izađe na Centralni teren Vimbldona, što je bio trenutka kada se RTS uključio u prenos), imao je posetu.

Vrlo posebnu.

Kamere američkog ESPN-a "uhvatile" su taj trenutak, a na njemu se vidi situacija koja je oduševila mnoge Noletove navijače.

Naime, tada šestostrukom, a sada sedmostrukom šampionu Vimbldona, došla je da sreću poželi njegova ćerka Tara.

Njih dvoje su imali kratak, ali susret pun emocija, koji je Nole završio dugim, toplim zagrljajem. A odmah pošto je tati aplaudirala poželevši mu sreću, pa onda otrčala mašući mu šeširićem, Novak je nasmejan krenuo u dvoboj s Kirjosom. Tako ga je i završio.

Snimak ovog kratkog, a dirljivog susreta oca i ćerke, sada možete pogledati i vi:

Tara Đoković, zbog svojih godina, nije mogla da prisustvuje samom finalu, jer pravila Vimbldona to ne dozvoljavaju tako mladoj deci, ali je odmah po završetku borbe za trofej zajedno sa majkom Jelenom iz lože pozdravljala oca - starog/novog vimbldonskog šampiona.

Podsetimo, Novak Đoković sada ima 21 grend slem titulu i od ove nedelje je na drugom mestu "večne liste", pretekavši Rodžera Federera koji je ostao na 20. Na prvoj poziciji je Rafael Nadal, sa 22 grend slem pehara, od kojih je onaj u januaru, na Australijan openu, osvojio nakon što je Nole kao branilac titule deportovan iz Australije.

Ove godine se, kada je o grend slem turnirima reč, još igra Ju-Es open, ali je pitanje da li će tamo ljubitelji tenisa moći da vide Novaka, jer nije vakcinisan protiv koronavirusa, a to je trenutno uslov za učešće.

Inače, iako njujorška tvrda podloga terena jeste omiljenija Novaku nego Rafi, koji je "kralj šljake", Nadal zapravo ima više pehara Ju-Es opena od Đokovića - Španac ih je osvojio četiri (2010, 2013, 2017. i 2019. godine), a Novak je u "Velikoj jabuci" bio grend slem šampion u tri navrata (2011, 2015. i 2018. godine).

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri