"ĐOKOVIĆ TREBA DA IGRA JU-ES OPEN": Doktorka isprozivala Ameriku zbog Novaka

Novosti online

12. 07. 2022. u 18:55

NOVAK Đoković osvojio je sedmi put u karijeri Vimbldon, a da li će moći da igra na Ju-Es openu ne zavisi od njega, već od vlasti SAD.

ЂОКОВИЋ ТРЕБА ДА ИГРА ЈУ-ЕС ОПЕН: Докторка испрозивала Америку због Новака

FOTO: Tanjug/AP

Po važećim pravilima Srbin ne može da uđe u Ameriku i igra na poslednjem grend slemu u sezoni, a mnogima se ne sviđa odluka da trenutno sedmi teniser sveta ne nastupi u Njujorku.

Radiološkinja Nikol Safir napisala je knjigu o koroni i ona smatra da je odluka da se Đokoviću ne dozvoli da igra na Ju-Es openu pogrešna i da bi trebalo da mu se dopusti da igra.

- Da razjasnimo, Ju-Es open neće dozvoliti da igra sport na otvorenom, bez kontakta sa protivnikom, zato što nije vakcinisan vakcinom koja ima zanemarljivu efikasnost u sprečavanju prenošenja dominantne BA.5 varijante. Američko zdravstvo je postalo šala - napisala je Safir.

Mnogi su se pobunili što Noletu nije dozvoljen nastup na Otvorenom prvenstvu SAD. Među njima su Tenis Sandgren koji je takođe nije vakcinisan, a moći će da igra, kao i legendarni Džon Mekinro.

Ju-Es open se igra od 29. avgusta do 11. septembra, a titulu brani Danil Medvedev.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima