GDE JE NESTAO STEFAN ĐOKOVIĆ? Novak otkrio zašto je njegov naslednik propustio finale Vimbldona

Novosti online

11. 07. 2022. u 08:48

NOVAK Đoković odbranio je titulu na Vimbldonu, a za razliku od mečeva koji su prethodili velikom finalu protiv Nika Kirjosa, juče jedno drago lice Srbiji nije sedelo u loži novog-starog šampiona ostrvske trave.

ГДЕ ЈЕ НЕСТАО СТЕФАН ЂОКОВИЋ? Новак открио зашто је његов наследник пропустио финале Вимблдона

Foto: AP

Sa najprestižnijim trofejom u rukama, Nole je u lepom maniru govorio o jučerašnjem rivalu, ljubavi koju gaji prema supruzi Jeleni i objasnio zašto ljubitelji tenisa juče u loži nisu videli njegovog sina Stefana, koji je danima pre toga bio istinska atrakcija "Ol Ingland klaba". 

- Hvala mojoj porodici, mom timu Goranu Ivaniševiću, Uliju, Marku, svima koji su tu, bez vas ovo ne bi bilo moguće. Nedostaje tu sin Stefan koji u ovom momentu verovatno igra set protiv braće Brajan, to su radili ovih dana - nasmejao se Nole.

FOTO: Tanjug/AP

Za razliku od Stefana, u društvu Jelene bila je ćerka Tara. Međutim, zbog pravila Vimbldona ona nije mogla da gleda tatu, ali se pojavila čim se sve završilo.

- Tara je tu pored Jelene. Pošto nema pet godina nije mogla da prati meč, ali će to moći dogodine. Doduše, ako bude bila zainteresovana, pošto do sada nije pokazala interesovanje - našalio se Novak, a to je postidelo Taru koja se odmah okrenula ka mami i počela da se smeje.

BONUS VIDEO: VELIČANSTVENI NOVAK: Top 10 tenisera po nedeljama provedenim na čelu ATP liste

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić