ĐOKOVIĆ U STRAHU PRED FINALE VIMBLDONA: Bivši član Novakovog tima otkrio nepoznate detalje

Novosti online

10. 07. 2022. u 10:35

Srpski teniser Novak Đoković i Australijanac Nik Kirjos boriće se danas u Londonu za titulu na trećem grend slem turniru u sezoni, Vimbldonu.

ЂОКОВИЋ У СТРАХУ ПРЕД ФИНАЛЕ ВИМБЛДОНА: Бивши члан Новаковог тима открио непознате детаље

FOTO: Tanjug/AP

Đoković će igrati svoje osmo finale Vimbldona, 32. grend slem finale u karijeri i pokušaće da osvoji sedmi trofej u Londonu i 21. grend slem titulu.

Takođe, Đoković će pokušati i da produži pobednički niz na Vimbldonu na kojem nije poražen od 2017. godine. Pobeda nad Britancem Kameronom Norijem u polufinalu bila je njegova 27. uzastopna na Vimbldonu.

Međutim, da nije sve tako bajno u taboru srpskog tenisera otkrio je Kris O'Šonesi, bivši član Noletovog štaba, koji je podelio sa javnošću "insajderske informacije".

Australijanac, koji je bio zadužen za analitiku u timu Srbina, obelodanio je da mu je Đoković tražio da podrobno analizira Kirjosov servis, te da je osvajač 20 Grend slem titule "u strahu" od njega.

- Novak se plaši Kirjosovog servisa. Kada je izgubio ona dva uzastopna meča 2017. u Akapulku i Indijan Velsu, primivši ukupno 39 asova, tražio je od mene da analiziram Nikov udarac - počeo je O'Šonesi, a potom je dodao:

FOTO: AP

 

- Novak je tražio da analiziram gde je snaga Nikovog servisa, da li postoji neki faktor koji bi pomogao u čitanju tog udarca. Da li je to položaj nogu, bacanje loptice, bilo šta što bi moglo da donese korist - zaključio je O'Šonesi, čije reči potvrđuje činjenica da srpski as nije napravio nijedan brejk protiv Australijanca.

Nadamo se da danas neće biti problema i da ćemo se radovati novom trijumfu Srbina.

BONUS VIDEO: Ko su najtrofejniji teniseri današnjice?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!