ĐOKOVIĆ ZA OSTANAK NA ČELU ATP LISTE: Poznato kada Srbin i Kanađanin igraju meč četvrtfinala, ovo je idealan termin za našeg asa

O. M.

12. 05. 2022. u 21:10

POZNATO je sedam od osam četvrtfinalista Otvorenog prvenstvca Italije u Rimu, a sudeći prema rezultatu prvog seta u meču Nadal - Šapovalov, uskoro će biti poznat i osmi. Poznato je i kada će se mečevi za plasman u polufinale igrati, pa i onaj u kome Novak Đoković protiv Feliksa Ože-Alijasima brani prvo mesto na ATP listi.

ЂОКОВИЋ ЗА ОСТАНАК НА ЧЕЛУ АТП ЛИСТЕ: Познато када Србин и Канађанин играју меч четвртфинала, ово је идеалан термин за нашег аса

FOTO: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta i trenutno deveti na ATP listi igraće u petak meč četvrtfinala Mastersa u Rimu a organizatori su odlučili da njhov dvoboj zatvori program na Centralnom terenu Foro Italika.

To znači da Srbin i Kanađanin neće na teren pre 20:30, a u zavisnosti od dužine ostalih mečeva moždai kasnije. Ipak, s obzirom da se pre njih na tom terenu igra žensko polufinale treba očekivati da je 20 časova i 30 minuta termin kada ćemo gledati Novaka.

Na ovom stadionu, od 11.00, prve će zaigrati Sabalenka i Anisimove, a nakon njih dve, predstoje mečevi između Sinera i Cicipasa, odnosno Ruda i pobednika duela Nadal – Šapovalov.

Noletu je ovaj meč, inače žprvi susret protiv kanadskog tenisera na ATP turneji, biti ili ne biti. Ukoliko želi da bar do početka Rolan Garosa zadrži prvo mesto na ATP listi, naš as mora da pobedi u ovom meču, a ukoliko stigne do finala obezbediće prvo mesto do kraja Rolan Garosa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju