TRENUTNO prvi igrač na ATP listi Danil Medvedev mogao bi biti sledeća žrtva lova na veštice zbog ruske vojne intervencije u Ukrajini.

Komentari (8)

Nenad

15.03.2022. 17:29

Svet bolesnika! Mislim da svako, ama baš svako ko za zapad ima još uvek i jednu jedinu reč hvale treba da se dobrano zapita da počne sa nekom terapijom....

Mia

15.03.2022. 17:34

Eto, ucenili ga pa izbrisao zastavu svoje zemlje. Cim jednom popustis stizu druge ucene. Da je odmah rekao da nece igrati ako ne moze pod zastavom svoje zemlje drugacije bi ga gledali. Ovako je razocarao svoj narod, a one koji se tako lako odricu svog identiteta i porekla ni drugi ne cene.

posmatrac iz daleka

15.03.2022. 17:54

Zdravo Dani !!! To je barem lako (za njih na zapopadu) Promeni ti Ime, (naprimer u Harald Müller) veroispovest i drzavljanstvo. Uzmi najbolje nemacko ili englesko. Nema brate da brines. Bices par dana na svim naslovnim stranican a Narocito Bild-Zeitunga i slicnim. I inas zagarantovano prvo mesto na ATP sve dok traje rat u Ukraini, To ti mogu svi nemacki mediji danas grantovati. Sta ce pisati sutra ??????

Kazo

15.03.2022. 20:08

Dovoljno si postigao u tenisu a i da nisi ne treba dozvoliti ucjene , da skloniš zastavu svoje zemlje , znaš koliko je rusa život dalo za slobodu , ne daj vjeru za večeru Ruski sine !

Mikica

16.03.2022. 10:32

Što se tiče uslova koji postavljaju Medvedevu, pitam se zašto samo njemu. Neka to onda bude obaveza za svakog tenisera i teniserku koji nastupaju na Wimbledonu. Kao što, ako je pravilo da jedan mora biti vakcinisan da bi učestvovao na turniru, moraju biti svi.