"OVO JE MOJ ŽIVOT" Đoković priznao da je bio nervozan na brejk-loptu (FOTO)

Novosti online

23. 02. 2022. u 18:09

NOVAK ĐOKOVIĆ je za nešto više od sat i po vremena obezbedio plasman u četvrtfinale turnira u Dubaiju gde će mu, na opšte iznenađenje, protivnik biti češki teniser Jirži Veseli.

ОВО ЈЕ МОЈ ЖИВОТ Ђоковић признао да је био нервозан на брејк-лопту (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Srpski teniser je do trećeg kola stigao preko Rusa Karena Hačanova koga je savladao u dva seta - 6:3, 6:6(2).

Posle meča dao je izjavu u kojoj je priznao da je bilo i malo nervoze u ovom meču, ali je dodao da je to normalno u profesionalnom sportu.

- To je deo profesionalnog sporta, osećao sam se uzbuđeno, motivisano, ali u isto vreme i pod stresom. Na brejk loptu sam bio nervozan, a atmosfera na terenu je bila perfektna, hvala publici puno. Jednako dobru podršku dobili smo obojica, to nam mnogo znači, igramo za ovakvu atmosferu, za ovakvu strast sa tribinama, hvala vam od srca - rekao je Đoković.

Veliku podršku novbak je imao od publike, u kojoj su bili i članovi njegove poridice, supruga Jelena, sin Stefan i roditelji, Dijana i Srđan.

- Nedostajalo mi je to. Ovo je moj život. Ovo je ono što ja znam da radim, igram skoro 20 godina profesionalni tenis, uživam da putujem, uživam da igram, želim da ostavim pozitivne misli i sećanja ljudima koji dođu da me gledaju. Igrajući u Dubaiju je jedna od najvećih časti i uvek volim da se vratim ovde. Ovaj turnir sam osvajao pet puta, to me još više motiviše da stalno dolazim ovde - zaključio je Novak.

Đoković će u borbi za polufinale igrati protiv Jiržija Veselog koji je iznenadio osmog nosioca Bautistu-Agua.

BONUS VIDEO - Najbrži golovi u Ligi šampiona

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili