SRBIN BESNI, HRVAT SE SMEJE: Detalj sa Đokovićevog meča iz Dubaija o kome se najviše priča (VIDEO)

Novosti online

22. 02. 2022. u 11:24

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković odigrao je prvi meč u 2022. godini i savladao je Lorenca Musetija veoma lako u prvom kolu Dubaija.

СРБИН БЕСНИ, ХРВАТ СЕ СМЕЈЕ: Детаљ са Ђоковићевог меча из Дубаија о коме се највише прича (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Sve je zaista dobro funkcionisalo u igri Đokovića, posebno ako se uzme u obzir da takmičarski meč nije imao dva i po meseca, međutim, svi znamo da je veliki profesionalac i uz to perfekcionista. Zato je u jednom trenutku tokom drugog seta veoma pobesneo i to nakon dobijenog poena.

Izbacio je Museti loptu u aut nakon odličnog Đokovićevog udarca, ali umesto proslave poena koji ga je doveo nadomak osvojenog gema za 4:2 - videli smo bes srpskog tenisera. Usledile su sočne psovke koje nije bilo teško pročitati sa usana Novaka Đokovića.

"Pričaj, bre! Pričaj u pi**u materinu!", vikao je iz sve snage Đoković ka svom "boksu", najverovatnije zahtevavši od svog trenera Gorana Ivaniševića više instrukcija.

Reakcija Hrvata je bila potez dana. Naime, dok je Nole grmeo i psovao, Ivanišević se samo nasmejao. Navikli su u Srbinovoj loži i Vajda i Goran da Đoković nekada mora da izbaci bes iz sebe, pa im je to postao sastavni deo posla.

BONUS VIDEO Novak Đoković peva "Pukni zoro" - snimak o kome priča Srbija

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)