KRAJ VELIKE TROJKE? Mekinro uveren - "Nadal može da ostavi Đokovića i Federera iza sebe"

Novosti online

05. 02. 2022. u 12:44

LEGENDARNI Amerikanac Džon Mekinro često se oglašava o "velikoj trojci" u prethodnim danima, a posebno je oduševljen titulom Rafaela Nadala u Melburnu.

КРАЈ ВЕЛИКЕ ТРОЈКЕ? Мекинро уверен - Надал може да остави Ђоковића и Федерера иза себе

FOTO: EPA

Španski teniser Rafael Nadal izdvojio se u trci "velike trojke", dok su Rodžer Federer i Novak Đoković i dalje na koti 20.

Amerikanac smatra da novu priliku za trofej Nadal ima već u Parizu, na Rolan Garosu.

- Voleo bih kada bi Federer, Đoković i Nadal završili sa istim brojem Grend slemova, da li 21 ili 22. Lepo je što su Rodžer i Novak odmah čestitali Rafi na tituli u Melburnu, to su sjajne poruke. Naježio sam se posle finala... Oni su toliko dobri sportisti da ne želite nijedan da ostane iza, počeo je Mekinro.

Upitno je ućešće Novaka Đokovića na grend slemu u Francuskoj, čeka se odluka vlasti o tome mogu li nevakcinisani igrači da igraju.

- Teško će Rodžer osvojiti ijedan Grend slem do kraja karijere, iako ništa nije nemoguće. Za Novaka Đokovića mnogo zavisi od vakcinae, moramo da vidimo li će uopšte igrati u Parizu, rekao je Amerikanac, a onda dao velike šanse Špancu.

- Mislim da Nadal ima velike šanse da dođe do 22. Grend slem titule. Može da ostavi iza sebe Federera i Đokovića, poručio je Mekinro.

BONUS GALERIJA: Mekinro kroz godine

Rolan Garos je na programu od 22. maja do 5. juna, a titulu bi trebalo da brani Đoković.

BONUS VIDEO: PORUKA ZA NOVAKA: Na kuli Beograd ispisuju se reči podrške

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!