KECMANOVIĆ BIRANIM REČIMA O NOVAKU: Uradio je mnogo za nas, pokušaćemo da ga učinimo ponosnim

Novosti online

17. 01. 2022. u 15:32

MIOMIR Kecmanović odlično je počeo nastup na Australijan openu, a posle meča sa Salvatoreom Karuzom je istakao da svi srpski teniseri pokušavaju da pruže podršku Novaku Đokoviću.

КЕЦМАНОВИЋ БИРАНИМ РЕЧИМА О НОВАКУ: Урадио је много за нас, покушаћемо да га учинимо поносним

FOTO: TSS/Neda Miletić

Momak iz Beograda je nakon što je pregazio Italijana sa 3:0 istakao da svi srpski igrači pokušavaju da se oduže najboljem na svetu za sve što je uradio.

- Podeljena su mišljenja u svlačionici, zato mislim da se ni ne oglašava mnogo ljudi. Mi smo mogli možda više i ranije da se oglasimo, ali jesmo bili uz njega sve vreme, i preko poruka – udružili smo se da mu pružimo koliko podrške mi možemo odavde. Hteo sam da vidim kako je, dopisivali smo se, naravno da ću mu i sada poslati poruku – znam da mu nije lako, treba mu odmora od svega. Uradio je toliko za nas, red je da se mi odužimo koliko je u našoj moći - rekao je Kecmanović na konferenciji za novinare, a preneo "Sport klub".

Miomir Kecmanović/Foto: EPA-EFE/JASON O'BRIEN

Nastavio je Miomir biranim rečima da govori o Novaku Đokoviću.

- Znam da ne možemo da uradimo mnogo za njega, ali dajemo sve od sebe da budemo tu za njega, kako bi malo lakše prošao kroz ovaj period. Nije nam bilo lako, ali definitivno je njemu bilo teže. Nisu morali tako da ga izbace, to je užasno, moglo je sve da bude malo drugačije. Ugledam se na njega, on je neverovatan šampion i bilo je teško videti šta mu se dešava, pogotovo što sam se radovao spektaklu, da igram s njim na "Rod Lejver areni".

Srpski teniser je za kraj naglasio da veruje da će se osvajač 20 grend slem titula vratiti jači.

- Definitivno smo razgovarali o tome, nije bilo moguće ne razgovarati o tome. Pokušaćemo da ga osvetimo na neki način i da ga učinimo ponosnim, tužno je što on ne može da igra - zaključio je Kecmanović.

Popularni Miša će u drugom kolu Australijan opena igrati protiv Amerikanca Tomija Pola.

BONUS VIDEO: Navijači se skupljaju u velikom broju da dočekaju Novaka

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri