ON JE POSVETIO PESMU NOVAKU ĐOKOVIĆU: Nepravda naneta najboljem teniseru sveta bila je isnpiracija za stihove

A.K

08. 01. 2022. u 12:47

BROJNE su reakcije povodom skandala koji je izbio u Australiji i zadržavanje najboljeg tenisera sveta u migranstkom hotelu. Pisma i reči podrške Novak dobija sa svih strana, a prethodnih dana Marko S. Marković iz Gruže napisao je i pesmu posvećenu teniskom asu.

ОН ЈЕ ПОСВЕТИО ПЕСМУ НОВАКУ ЂОКОВИЋУ: Неправда нанета најбољем тенисеру света била је иснпирација за стихове

Privatna arhiva

Prema rečima Markovića, stihovi pesme "Ne daj se, Nole" nastali su kao reakcija na nepravdu koja nije naneta samo Novaku Đokoviću već traje godinama i usmerena je ka našem narodu.

- Ja inače pišem poeziju, primetio sam nepravdu i dobio sam inspiraciju da napišem ovu pesmu - rekao je Marko S. Marković za "Novosti". - Na ovaj način želeo sam da opomenem sve na ono što je godinama unazad usmereno ka našem narodu, i evo sada ka Noletu. Javilo mi se dosta ljudi ovim povodom iz Crne Gore, Republike Srpske i dijaspore i ovaj moj gest podrške je lepo ispraćen.

Kako nam je ispričao Marković on već dugo piše poeziju, ali je ovo prva pesma posvećena najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (1)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata