"LOV NA VEŠTICE I JEFTINI POLITIČKI POENI" Janko Tipsarević pogodio suštinu u australijskom progonu Novaka Đokovića (FOTO)

Novosti online

07. 01. 2022. u 19:38

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković dobija podršku sa svih strana, a javio se i njegov nekadašnji saigrač iz Dejvis kup reprezentacije Srbije Janko Tipsarević.

ЛОВ НА ВЕШТИЦЕ И ЈЕФТИНИ ПОЛИТИЧКИ ПОЕНИ Јанко Типсаревић погодио суштину у аустралијском прогону Новака Ђоковића (ФОТО)

FOTO: M. Vukadinović

On je objavom na Instagramu u nekoliko reči sažeo sve što se dešava u trouglu Kreg Tajli - Greg Hant - Skot Morison. Neko od ove trojice je zakuvao celu priču, pa sad pokušavaju da se izvuku i prebacuju odgovornost sa sebe ne ostale. A možda su sve zamutili zajedno?

- Jeftino... jeftini potezi... jeftini pokušaji... jeftina objašnjenja... jeftino skupljanje političkih poena... Mnogo lažnih frajera u ovom jeftinom lovu na veštice - napisao je Tipsarević na svom Instagram storiju.

Foto: Printskrin Instagram/tipsarevicjanko

Novak Đoković čeka ponedeljak i sudsku odluku po žalbi koju je podneo na odbijanje ulaska u Australiju gde je trebalo da brani titulu na prvom grend slemu sezone. Zatvoren je u zloglasnom privremenom smeštaju za imigrante koji godinama čekaju odluku o deportaciji ili dozvoli boravka na Petom kontinentu.

BONUS VIDEO: Sudija usred ringa morao da uspava MMA borca

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati