NOVAK GUBI POENE NA ATP LISTI? Već u ponedeljak bi mogao da padne na drugo mesto!

Novosti online

05. 01. 2022. u 23:56

AUSTRALIJAN open bi mogao da donese i promenu poretka na vrhu ATP liste, iako svi još imaju tračak nade da će Novak Đoković učestvovati.

НОВАК ГУБИ ПОЕНЕ НА АТП ЛИСТИ? Већ у понедељак би могао да падне на друго место!

Foto: Profimedia

Za sada je izvesno da neće, a jedini način je da mu prođe žalba na odluku vlasti da mu odbije vizu.

Ukoliko ne učestvuje, jasno je da će teško odbraniti prvo mesto na ATP listi jer ozbiljno prete Danil Medvedev i još više - Aleksander Zverev.

Ono o čemu se ne govori previše jeste da će Novak izgubiti još poena na ATP listi već u ponedeljak kada će ostati bez 665 poena, zbog neigranja na ATP kupu.

To znači da će ostati na 10875, što će opet biti više od 2000 bodova u odnosu na drugoplasiranog Medvedeva, ali, pretnja je neko drugi.

Novak gubi tih 2000 bodova u Australiji ukoliko ne bude igrao, pa će imati 8875 bodova, Medvedev bi samo osvajanjem turnira mogao da ga pretekne, a Zverev koji će braniti samo 360 bodova bi mogao takođe da stigne do vodeće pozicije ukoliko osvoji trofej.

(Sportske.net)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!