MISTERIJA NOVAK ĐOKOVIĆ: Oglasio se prvi čovek Australijan opena

Novosti online

25. 11. 2021. u 09:42

NOVAK Đoković i Australijan open - decenijska ljubav koja preti da ozbiljno preraste u veliku mržnju.

МИСТЕРИЈА НОВАК ЂОКОВИЋ: Огласио се први човек Аустралијан опена

Foto: AP

Skoro da ne prođe ni dan a da se ne pojave neke spekulacije oko pojavljivanja Srbina u Melburnu i vakcine protiv korone, kao obavezne za sve učesnike prvog grend slema sezone.

Iako tekuća nije još završena i Nole se sprema sa Srbijom za osvajanje Dejvis kupa, centralna tema svih teniskih razgovora je da li će se Đoković pojaviti u Melburnu.

Oglasio se i prvi čovek Australijan opena Kreg Tili, koji smatra da Novak ima veliki motiv da se pojavi u Melburnu u januaru, te da ne veruje da će srpski teniser propustiti šansu da se bori za 21. grend slem.

- Novak ni sa kim nije podelio svoj status. On veruje da je to privatno pitanje i da ljudi moraju da imaju pravo izbora - rekao je Tili aludirajući na to da li se Đoković vakcinisao ili ne.

Direktor turnira je optimista kada je reč o Novakovom dolasku u Melburn.

- Novak je osvojio devet titula na Australijan openu i siguran sam da želi da uzme i desetu. Trenutno ima 20 grend slemova, koliko i Rafael Nadal, koji je najavio dolazak, i Rodžer Federer. Neko od njih će nadmašiti ostale. Mislim da Novak neće želeti da to učini neko drugi. Jedno je sigurno, ako bude igrao ovde u januaru, znaćete da je vakcinisan - zaključio je Tili.

A ono što dodatno "kopka" medije je činjenica da na Dejvis kupu mogu samo da se postavljaju pitanja oko reprezentacije, pa ne mogu ništa da saznaju o Novaku. Saga se nastavlja...

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju