ZVEREV SE RADUJE DUELU SA ĐOKOVIĆEM: Uvek je neizvesno i zanimljivo, moraću više da trčim

Novosti online

18. 11. 2021. u 19:46

ALEKSANDAR Zverev je pobedom nad Hubertom Hurkačem obezbedio plasman u polufinale Završnog mastersa u Torinu, a tamo ga čeka duel sa Novakom Đokovićem.

ЗВЕРЕВ СЕ РАДУЈЕ ДУЕЛУ СА ЂОКОВИЋЕМ: Увек је неизвесно и занимљиво, мораћу више да трчим

Foto: AP

Nemački teniser ne krije da se raduje novom okršaju sa srpskim asom, sa kojim uvek vodi velike borbe.

- Bio je ovo drugačiji meč u odnosu na onaj sa Medvedevom – nije imao toliko ritma. Hubert je udarao jako lopticu i poeni su bili kraći. Na kraju sam zadovoljan, jer sam dobio meč u dva seta. Sada sledi meč sa Novakom, a sa njim sam igrao praktično na svakom većem turniru ove sezone na tvrdoj podlozi. Sastali smo se na Australijan openu, Olimpijskim igrama, Ju-Es openu... Pošteno je da igramo polufinale i ovde. Jedva čekam. Mislim da je uvek zanimljivo i neizvesno kada igramo jedan protiv drugog. Očekujem da i sada bude tako - rekao je Zverev.

Svestan je treći na ATP listi da će duel sa svetskim brojem jedan biti potpuno drugačiji u odnosu na ovaj koji je igrao sa Poljakom.

- Teško je ovaj duel sa Hurkačem porediti sa onim što me očekuje protiv Đokovića. Sa Novakom će se igrati mnogo više dugačkih poena i mislim da ću morati daleko više da trčim - zaključio je momak iz Hamburga.

Podsetimo, oni su do sada odigrali 10 melečeva, a Đoković vodi 7-3.

BONUS VIDEO: NOLE U TRANSU: Ovako slavi pobedu Orlova

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega