BORIS BEKER ODGOVORIO ŠPANCU: "Ne razumem što je Nadal toliko zabrinut?"

Novosti online

06. 11. 2021. u 11:39

Komentar Rafaela Nadala o tome da se plaši kako će izgledati tenis zbog sve više i više igrača koji se oslanjaju na jak servis, uzburkao je tenisku javnost i naterao Borisa Bekera

БОРИС БЕКЕР ОДГОВОРИО ШПАНЦУ: Не разумем што је Надал толико забринут?

Foto AP

Nekadašnji teniser i trener Boris Beker objasnio je zašto nije saglasan sa strahom Rafaela Nadala o potencijalnom problemu u tenisu vezanom za servis. „Ne mogu da razumem zašto je Rafa toliko zabrinut, izjavio je Nemac.

Bivši trener Novaka Đokovića ističe poštovanje prema Špancu, ali dodaje da nije saglasan.

- Kada Rafa govori o tenisu morate da ustanete, zaćutite i slušate šta priča. Međutim, ja odavno vidim dosta varijacija u igri kod Cicipasa, Medvedeva, Zvereva, Sinera, Alkarasa... Svi su različiti, tako da ne mogu da razumem zašto je Rafa toliko zabrinut, podvukao je šestostruki Grend slem šampion.

Beker je govorio i o Aleksandru Zverevu, igraču koji tokom i dalje mlade karijere osvojio pregršt titula, popeo se i na treće mesto ATP rang liste, ali i dalje nema Grend slem trofej.

Momak iz Hamburga je ove sezone otišao korak dalje uspevši da osvoji Olimpijske igre, nakon čega je i sam priznao da mu je ovo najverovatnije najbolja godina u karijeri.

- Saša je postao igrač svetske klase. Njegov cilj bi morao da bude da osvoji što je moguće više poena u sezoni turnira u dvorani, kako bi bio u poziciji da sledeće godine postane broj jedan. Ko zna, možda već i na Australijan openu, istakao je Beker.

(Sputnik news)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!