DUCI LAKO DO DRUGOG KOLA: sledi veliki izazov protiv Zvereva

Novosti online

01. 11. 2021. u 12:23

SRPSKI teniser Dušan Lajović plasirao se u drugo kolo ATP turnira iz Masters serije u Parizu, pošto je u dva seta savladao Makenzija Mekdonalda - 6:3, 6:4.

ДУЦИ ЛАКО ДО ДРУГОГ КОЛА: следи велики изазов против Зверева

FOTO: AP/Tanjug

Srbin je do pobede došao za sat i 7 minuta igre. I jedan i drugi su imali visoke procente prvog servisa, pa su se gemovi brzo završavali. U oba seta je Lajović napravio po jedan brejk, što mu je bilo dovoljno za maksimalan trijumf.

Bez izgubljenog poena je Lajović osvojio prvi gem, a potom je borba počela da se razvija. Igrao je srpski teniser agresivnije, pa je u četvrtom gemu napravio brejk. Borio se Mekdonald u nastavku, imao je u sedmom gemu priliku da vrati izgubljeno, ali je Lajović ostao miran, izvukao se iz neprijatne situacije i onda priveo posao kraju.

Sigurni su bili i jedan i drugi na servisu u nastavku. U prva tri gema Mekdonald nije izgubio ni poen kada je ubacivao lopticu u igru. Ipak, Lajović je u sedmom gemu slomio otpor rivala, nadigrao ga je i iskoristio je četvrtu brejk loptu. Stečenu prednost pretvorio je u dobijen set i maksimalnu pobedu.

Rival u drugom kolu biće mu četvrti nosilac Aleksandar Zverev.

BONUS VIDEO - ĐOKOVIĆ IZNENADIO ŠETAČE: Novak u društvu supruge i dece vozio bicikl pored beogradske Beton hale

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)