VATERPOLISTI PARTIZANA NI OVE SEZONE NE NASTUPAJU U EVROPSKIM TAKMIČENJIMA "Utakmica nam neće faliti, imamo ih i višak"

S. K.

30. 10. 2021. u 22:04

GODINAMA je vaterpolo Liga šampiona bila nezamisliva bez Partizana.

ВАТЕРПОЛИСТИ ПАРТИЗАНА НИ ОВЕ СЕЗОНЕ НЕ НАСТУПАЈУ У ЕВРОПСКИМ ТАКМИЧЕЊИМА Утакмица нам неће фалити, имамо их и вишак

FOTO: M. Vukadinović

Crno-beli, koji su se konačno stabilizovali, ni ove sezone ne učestvuju u evrokupovima.

Mada su stvorili veoma jak tim, u našem najtrofejnijem klubu nisu želeli da traže prečice i igraju makar Evrokup. Ali, i ovako ih očekuju izazovi u domaćem prvenstvu, Kupu i Regionalnoj ligi.

- Naravno da nam nedostaju međunarodna takmičenja, da je važno biti deo evropske scene. Ali, ruku na srce, zbog teškog kalendara i ne toliko. Neće nam nedostajati jakih utakmica, tako da nam Evropa fali više zbog našeg statusa. A i domaćem prvenstvu ili Jadranskoj ligi očekuju nas teških dueli. Oni mečevi koji su za Novi Beograd možda lagani, za nas nisu, moraćemo da uložimo veći trud. Mislim da ćemo da imamo i višak utakmica. Kalendar je veoma naporan - ističe strateg crno-belih Miloš Korolija.

Crno-beli su ove sezone vratili Aleksića, Vica, Velkića, Radojevića, Rističevića, zadržali Mitrovića, angažovali hrvatskog reprezentaticvca Miloša, američke zvezde Bovensa i Vavića, tako da imaju veoma jak tim.

- Već se vidi da se ekipa homegenizuje, kako bi trebalo da izgleda. Očekujem da će uskoro da budemo vrlo vrlo dobri - podvlači Korolija.

Prekaljeni Milan Aleksić podvlači da je potrebno vreme da Partizan igra onako kako žele svi u klubu:

- Tek smo na početku, došlo je dosta novih igrača, imali smo problema i sa virusom korona i sa povredama. Uigravamo se, ovaj tim ima perspektivu i sigurno može da igra mnogo bolje nego u ovom trenutku. Potrebno je vreme da bude onako kako svi priželjkujemo. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave