OVOME SE NIKO NIJE NADAO: Novak Đoković povukao neočekivani potez pred masters u Parizu

Novosti online

30. 10. 2021. u 14:56

NOVAK Đoković je iznenadio mnoge svojim najnovijim potezom.

ОВОМЕ СЕ НИКО НИЈЕ НАДАО: Новак Ђоковић повукао неочекивани потез пред мастерс у Паризу

FOTO: AP

Kao prvi nosilac na mastersu u Parizu, na kome želi da napravi novi korak ka teniskoj istoriji, očekivalo se da će najbolji teniser sveta potpuno usmeriti svoju pažnju na nadmetanje u pojedinačnoj konkurenciji.

Ali, on je rešio da igra i u pariskom takmičenju dublova.

Naime, on se, zajedno sa Filipom Krajinovićem, prijavio u dublu, a organizatori su im dali "posebnu pozivnicu" kako bi mogli da učestvuju, jer svojim ATP rejtingom dublova ne bi automatski imali to pravo. 

FOTO: Tanjug

Novak Đoković


Srpski tandem će u prvom kolu igrati protiv Australijanaca Aleksa de Minaura i Luka Savila, a pobednika čekaju čettvrti nosioci, australijsko-slovačka kombinacija Džon Pirs - Filip Polašek, koji su slobodni u prvom kolu.

Za igre parova prijavili su se i Stefanos Cicipas (kome će saigrač biti Aisam-ul-Hak Kureši), Andrej Rubljev, Karen Hačanov, Fabio Fonjini...

Borba na dva fronta

Ranije tokom dana, Novak Đoković, Filip Krajinović, Laslo Đere i Dušan Lajović saznali su ko su im rivali u pojedinačnoj konkurenciji, jer je obavljen žreb za masters u Parizu.

Juriš na rekord

U prestonici Francuske Đoković će pokušati da osvoji 37. masters titulu. Time bi postao apsolutni rekorder, i to samostalno na vrhu, jer trenutno po 36 trofeja sa turnira iz "serije 1000" imaju Nole i Nadal.

BONUS VIDEO - Đoković iznenadio beograđane na Savskom keju

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a