"AKO BUDE USLOV DA SE VAKCINIŠE, NOVAK NEĆE IGRATI U MELBURNU": Svi uspešni Srbi su oduvek bili popljuvani od strane Zapada

Novosti online

05. 10. 2021. u 09:42

NOVAK Đoković, vakcina i Australijan open. Tri ključne reči koje se najviše vrte prethodnih dana u svetu sporta.

АКО БУДЕ УСЛОВ ДА СЕ ВАКЦИНИШЕ, НОВАК НЕЋЕ ИГРАТИ У МЕЛБУРНУ:  Сви успешни Срби су одувек били попљувани од стране Запада

Foto arhiva VN

Premijer države Viktorija Den Endrjus imenom i prezimenom je poslao poruku Novaku Đokoviću i naglasio da ako se ne vakciniše, džaba mu i titule, neće moći da igra u Melburnu.

Srbin ćuti, ne oglašava se, kao i ljudi iz njegovog tabora. A za to vreme javio se nekadašnji selektor Dejvis kup tima Srbije Bogdan Obradović.

- Ne pričamo o tim temama, videli smo se skoro, ali mislim da Novak razmišlja na isti način. Mislim da je ta Svetska zdravstvena organizacija napravila toliki haos da se više ne zna šta je ispravno - rekao je Obradović u Jutarnjem programu Kurir televizije.

Obradović ističe da je odnos stranih medija prema Novaku uvek bio negativan.

- Svi uspešni Srbi su oduvek bili popljuvani od strane Zapada. Mi se ponašamo prirodno, nikada nismo osvajali, nismo drugog maltretirali, ponašali smo se plemenito. Taj koji te napada nije napadač, već je njihov strah u pitanju, zovu nas da učestvujemo u njihovom strahu - naveo je Obradović.

Najbolji teniser sveta sigurno neće pristati na ultimatum iz Australije.

- Ako bude jedini uslov da se Novak vakciniše, a on to neće, neće učestvovati na Australijan openu. To je jedino logično. Novak je esencija, godinama se gradio, a zabraniti njemu da igra zbog vakcine isto je kao zabraniti da se izvode Nušićeve drame jer nije vakcinisan - kaže Obradović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!