OVO VAM JE PROMAKLO U PRENOSU: Novak Đoković "iskulirao" publiku, promenio ritual

Novosti online

01. 09. 2021. u 10:18

SRPSKI teniser Novak Đoković pobedom je počeo pohod na Ju-Es open titulu. Proslavio je trijumf na nešto drugačiji način.

ОВО ВАМ ЈЕ ПРОМАКЛО У ПРЕНОСУ: Новак Ђоковић искулирао публику, променио ритуал

FOTO: Tanjug

Navikao nas je Nole da pobedu proslavlja tako što se okrene ka svakoj tribini i podigne ruke u znak zahvalnosti za podršku, a to se danas nije dogodilo. 

Rituala se nije odrekao ni na praznim tribinama, poput onih na Olimpijskim igrama u Tokiju, a današnju pobedu u Njujorku proslavio je drugačije. 

Spremio je opremu, aplaudirao Dancu pri izlasku sa stadiona, obavio je obavezni intervju na terenu, "ispucao" potpisane loptice i potom otišao u svlačionicu, s obzirom na to da mu obezbeđenje nije dozvolilo da potpiše autograme.

Mnogi se pitaju šta se krije iza promene rutine Novaka Đokovića. 

Moguće je da je Novak zaboravio da to učini s obzirom na to da je bio nervozan zbog nešto lošijeg servisa, a postoji mogućnost da ga je i publika iznervirala zbog zvižduka koji su mu upućeni, dok su američki novinari to pravdali podrškom njegovom rivalu. 

Takođe, možda je Đoković odlučio da više uopšte ne pozdravlja publiku tako što se okreće ka sve četiri tribine, možda je došlo vreme za nešto novo...

Videćemo već u meču sa anonimnim Holanđaninom u drugom kolu da li je to sada postala praksa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)