ĐOKOVIĆEV POTPIS VREDI MILIONE: Srbin produžio najvažniji sponzorski ugovor

Novosti online

24. 08. 2021. u 11:10

NOVAK Đoković je produžio ugovor o sponzorstvu sa renomiranim proizvođačem sportske opreme iz Francuske, koju je pre skoro stotinu godina osnovao Rene Lakost, na još četiri godine, pa će tako najbolji teniser sveta nositi "krokodila" na grudima bar do 2025. godine!

ЂОКОВИЋЕВ ПОТПИС ВРЕДИ МИЛИОНЕ: Србин продужио најважнији спонзорски уговор

FOTO: AP

Đokoviću je ovaj ugovor jedan od najvećih koje je potpisao, pošto je njihova saradnja počela 2017. godine, kada je potpisan ugovor na pet godina, po kojem je Novak godišnje zarađivao 9,4 miliona evra.

- Partneri od 2017. godine, ponosni smo da objavimo da se saradnja nastavlja do 2025. godine. Izuzetan sportista i svetski reket broj jedan, koji deli zajedničke vrednosti sa francuskim krokodilom: odanost, posvećenost i eleganciju - navodi se u saopštenju kompanije.

Detalji ugovora nisu saopšteni, ali nema sumnje da će Novak zaraditi više desetina miliona dolara i da ugovor sigurno ne može da bude manji od cifre koja je bila u prvom ugovoru, pošto je sada Đoković osvajač rekordnih 20 grend slem trofeja, koliko imaju i Federer i Nadal. 

Rekorder je po broju nedelja provedenih na prvom mestu, rekorder je po broju osvojenih mastersa, zarađenog novca... A glavni je kandidat i da osvoji US Open i tako osvoji kalendarski grend slem, što nikome nije pošlo za rukom još od Roda Lejvera 1969. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave