ĐOKOVIĆ ČESTITAO FEDERERU 40. ROĐENDAN: Švajcarac ovo sigurno nije očekivao! Novakove reči će ga duboko dirnuti (VIDEO)

Novosti online

08. 08. 2021. u 08:33

Najbolji svetski teniser Novak Đoković čestitao je rođendan Švajcarcu Rodžeru Federeru koji je u nedelju napunio 40. godina!

ЂОКОВИЋ ЧЕСТИТАО ФЕДЕРЕРУ 40. РОЂЕНДАН: Швајцарац ово сигурно није очекивао! Новакове речи ће га дубоко дирнути (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

U video snimku koji je ATP podelio na svojim kanalima, Đoković je se biranim rečima obratio Federeru koji je, takođe, jedan od najvećih tenisera ikada.

- Ćao Rodžere, srećan ti 40. rođendan! Vauuu, kakvo postignuće. I dalje inspirišeš sve nas, i na terenu i van njega. Velika je čast što sam delio teniski teren s tobom poslednjih 15 godina - rekao je Đoković i dodao:

- Nadam se da ćeš nastaviti i dalje da igraš. Sport te treba, naravno, i hvala ti na svemu šta si uradio. I hvala ti što si nam pokazao da i u tim godimama može da se igra na visokom nivou. Želim ti sve najbolje, želim ti dobro zdravlje, ljubav i sreću sa svojim najbližima.

Federer je, inače, nedavno odustao od Mastersa u Torontu i Sinsinatiju zbog povrede, a pokušaće da se oporavi za US Open koji će i za njega, a i za sve ostale, biti nikad bitniji.

Podsetimo, Federer Đoković i Nadal imaju po 20. Grend slem titula i jedan od njih bi posle Njujorka mogao da se osami na listi. Nadamo se da će to biti srpski teniser...


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (1)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku