NOVAKOV REKET JE ZAVRŠIO U PRAVIM RUKAMA: Mala Ivanka je buduća šampionka, već trenira sa njim (FOTO/VIDEO)

Novosti online

12. 07. 2021. u 17:55

SEDMOGODIŠNjA Ivanka Li, kojoj je Novak Đoković poklonio reket kojim je osvojio 20. gren slem u karijeri, odradila je prvi trening s njim. Priliku da u ruci drži pobednički reket dobio je i Ivankin trener Dilan Gi.

НОВАКОВ РЕКЕТ ЈЕ ЗАВРШИО У ПРАВИМ РУКАМА: Мала Иванка је будућа шампионка, већ тренира са њим (ФОТО/ВИДЕО)

EPA-EFE/NEIL HALL

On je na svom instagramu objavio snimak sa treninga, a čini se da je trener oduševljen ovim poklonom barem koliko i mala Ivanka. Takođe, on kaže da je Ivanka veoma talentovana i da će biti šampion, što potvrđuje i slika kako devojčica vredno trenira dok Dilan daje izjavu.

FOTO: Instgram/printskrin

- Zaista je predivno bilo videti kako Novak Đoković poklanja Ivanki reket odmah nakon osvajanja titule na Vimbldonu. Ivanka je budući šampion i zaista ju je inspirisao veliki teniski as.

- Takođe mi je retka povlastica da mogu da držim jedan od Novakovih reketa i da ga detaljno pogledam. Verujem da su žice kombinacija "Natural Gut 18" u mreži i "Luxilon Alu Power Rough 16" na ukrštanjima.

FOTO: Tanjug

- Novakov reket, koliko je to ludo! Držim Novakov reket. Kakav momenat za nju - rekao je Ivankin trener uz snimak koji je objavio na Instagramu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati