CICIPASOV MENTOR: Za mene je Đoković najveći!

Novosti online

13. 06. 2021. u 11:40

OSTALO je još malo vremena do finala Rolan Garosa između Novaka Đokovića i Stefanosa Cicipasa (15:00) a uoči meča oglasio se i teniski stručnjak Patrik Muratoglu.

ЦИЦИПАСОВ МЕНТОР: За мене је Ђоковић највећи!

FOTO: AP/Tanjug

Muratoglu je oduvek veliki poštovalac Đokovića, uvek je tvrdio da je Srbin najveći svih vremena, a tek sada to tvrde i mnogi osim njega.

Američki stručnjak i mentor Stefanosa Cicipasa dobro zna koliko težak posao čeka njegovog pulena u finalu Rolan Garosa.

- Videli smo razna Novakova izdanja u poslednjih godinu dana. Kada izađe na teren kao Veliki Novak, onda nikog nije teže pobediti nego njega. Đoković je najbolji od sve trojice velikana (sa Federerom i Nadalom), to sam oduvek govorio. Ako su sva trojica na vrhuncu svoje igre, Novak će pobediti. To nas je istorija naučila. Za mene, on je najjači. Zato, ako Veliki Novak izađe na teren u finalu, biće to nateži mogući izazov - istakao je Muratoglu.

Ipak, ako Đoković ne bude maksimalno odmoran, spreman, fokusiran, Cicipas će imati šansu, smatra američki trener.

FOTO: AP

 

- Zavisiće od Novakovog stanja uma. Videćemo kako će pristupiti finalu. Dešavalo mu se da ne igra najbolje protiv mladih tenisera. I protiv Musetija je slabo ušao u meč. Pamtim i polufinale US opena 2014. kada je izgubio od Nišikorija. Da vidimo sa kakvim licem će dočekati početak - rekao je Patrik Muratoglu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima