GAROS IZBLIZA: Sve za Noletov osmeh

G. Č.

11. 06. 2021. u 22:12

PAKINAM je iz Egipta. San ove 22-godišnje studentkinje telekomunikacija bio je da se bar jednom nađe u blizni svog idola Novaka Đokovića.

ГАРОС ИЗБЛИЗА: Све за Нолетов осмех

FOTO: G. Čvorović

Od 11. godine živi za svaki njegov meč.

San je postao java kada je pre tri godine došla na studije u Lion. O ostvarenju snova, u sedam etapa, da uživo vidi Novaka, govorila je preko svetske studentske mreže Ted-iks-Insa koju prati 30 miliona ljudi. Svaki trenutak, kad je Novak u Parizu, iskoristi da dođe na njegov trening. Nabavi s teškom mukom ulaznicu za Rolan Garos, pa strpljivo čeka. Ako se ne pojavi, nikom ništa. Izađe, pa ode pred pomoćne terene "Žan Buen".

Jednom je, kaže, čekala šest sati. Čeka, po suncu, kiši, vetru. Sve za jedan osmeh, novi autogram, fotografiju. Poklonila mu je originalni papirus s željama da ostvari nove pobede.

Ovih dana, čekala ga je da mu preda nove karte za njegovu omiljenu igru Uno. Blista, kad se pojavi. Oduševilo je kada je nedavno u novoj egipatskoj TV seriji, snimanoj pre godinu dana u Srbiji, prepoznala krajolike naše zemlje. Ogromna joj je želja da jednom poseti Srbiju. Član je grupe ljubitelja Novaka Đokovića preko "Instagrama" s preko 60.000 članova. Tako je, na daljinu, stekla mnoge prijatelje iz naše zemlje.

Volela bi da ovo pročitaju. Sa sobom nosi kolaž u koji su s ljubavlju ugrađeni zastave Srbije i Egipta, Novak kako ljubi pehar i reči podrške. Svoj kolaž, slične sadržine, pored nje, čvrsto u rukama drži i dvadesetogodišnja francuskinja Ameli. Nekoliko godina starija Ferdaves, poreklom iz Tunisa, lekar u Hitnoj pomoći u Parizu, kaže da ima mnogo više stresa na Novakom meču nego na dežurstvu. Tužne kad izgubi, presrećne kad pobedi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)